WE HAVE A DREAM

Beste ouders, sympathisanten en fanclub van Chiro Ertvelde,

Chiro Ertvelde zegt ‘ WE HAVE A DREAM ‘ :

we zouden onze lokalen graag ofwel grondig renoveren ofwel zelfs overwegen om een volledig nieuw gebouw neer te poten op ons terrein.

Omdat we tegen de zomer toch knopen willen doorhakken wordt er een speciale werkgroep ‘ CHIRO HEEFT PLANNEN ‘ opgericht die voor de 1ste keer zou samenkomen op woensdagavond 20/02 om 20u aan de chirolokalen.

Voor de samenstelling van deze nieuwe werkgroep, onder leiding van chirobeest Danny Claeyssens, zouden we graag op jullie willen beroep doen omdat we een grondig onderzoek willen doen naar de haalbaarheid van 1 van de 3 opties:

1/ grondige renovatie ( isoleren, nieuwe ramen met dubbel glas, …. ) . Voor de vervanging van de verwarming zijn de offertes al vergeleken en zijn de installateurs al gekend.

2/ volledige nieuwbouw zonder partner

3/ volledige nieuwbouw met partner

Dus iedereen van harte welkom die wil meedenken en zijn steentje wil bijdragen om ons onderzoek  klaar te hebben tegen de zomer. We zullen dus offertes moeten opvragen, architecten en aannemers contacteren, met de gemeente gaan praten om alles juridisch te onderbouwen, enz.

Bij interesse stuur een mailtje naar chiro.ertvelde.heeft.plannen@gmail.com of kom gewoon naar de 1ste vergadering op woensdag 20/02!

Van harte,

Reinhart aka Geert,

VZW CHIRO

Geef een antwoord