Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Frietjes met Stoverij avond. Murder Mystery

februari 24 @ 18:00 - 23:30

Beste ouders, leden en sympathisanten
Ook dit jaar staat er weer een topeditie van onze overheerlijke frietjes met stoverij avond op de planning! We hebben alweer een onvergetelijke avond voor jullie in petto met dit jaar een special edition, namelijk een murder mystery! Er is dus een moord gepleegd op één van de Sjalomies en het is jullie taak om de waarheid te onthullen. Hoe doen jullie dit? Simpel! Stap 1: houd deze pagina in de gaten voor hier en daar misschien al een tipje van de sluier. Stap 2: schrijf jullie in voor onze frietjes met stoverij. Stap 3: haal jouw Sherlock Holmes skills boven op 24/02 😉. Degene die erachter gekomen is wie deze gruwelijke daad heeft gedaan, zullen wij voor eeuwig dankbaar zijn en wie weet zelfs belonen met een mooie prijs… Zeker komen dus is de boodschap!
Nu enkele praktische zaken. Dit jaar verwennen wij jullie graag weer met een aperitief, heerlijke stoverij, frietjes en groenten à volonté en als afsluiter nog koffie en dessertjes bij de vleet. Dit alles voor de prijs van €18 voor volwassenen en €16 voor kinderen tot 12 jaar. Ook de veggies verwennen we dit jaar terug met lekkere vegetarische balletjes in de tomatensaus aan €17 voor zowel kinderen als volwassenen.
We werken opnieuw met 2 shiften. De eerste zal doorgaan van 18u-20u en de tweede van 20u-22u. Vergeet dit niet aan te duiden in de onderstaande google forms EN te vermelden bij de betaling. Na het eten kunnen jullie zeker nog even blijven plakken en gezellig nagenieten van jullie diner onder de koepel.
Indien jullie spijtig genoeg niet bij het evenement van het jaar kunnen zijn, geven wij jullie graag de mogelijkheid om een of meerdere potjes stoverij van 1kg af te halen aan de prijs van €16/kg.
PS: onze stoverij is niet halal!
HOE BESTELLEN?
Vanaf vandaag tot en met 17/02 kunnen jullie onderstaande link invullen en zo jullie bestelling plaatsen. Je bent pas ingeschreven als je het juiste bedrag overschrijft naar volgend rekeningnummer: BE95 7509 4600 1958 met vermelding “naam + voornaam + bestelling FMS + shift”. Als dit in orde is zullen jullie een bevestigingsmail van ons ontvangen.
Moesten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij hebben er alvast heel veel zin (behalve die ene arme Sjalomie die deze avond niet meer zal meemaken…)
Hopelijk tot dan!
Veel liefs, de leiding van Chiro Sjaloom Ertvelde ❤
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'CHIRO SJALOOM PRESENTS MURDER MYSTERY Frietjes met Koverjavond Een avond van mysteries en heerlijk dineren wacht op je. Durf jij de moordenaar te ontmaskeren? LOKALEN CHIRO ERTVELDE 24 FEBRUARI 2024'

Gegevens

Datum:
februari 24
Tijd:
18:00 - 23:30
Evenement Categorie:

Organisator

Chiro Sjaloom

Locatie

Lokalen Hoge Wal
Guldensporenlaan 28
Ertvelde, 9940 België
+ Google Maps