De verbouwing van de chirolokalen betalen we via verschillende financieringsbronnen. Eerst lichten we de mogelijkheid toe om ons bouwproject te steunen via een fiscaal aftrekbare gift. Het Steuncomité Chirojeugd Ertvelde heeft hiervoor een “Projectrekening” geopend bij de Koning Boudewijnstichting. Lees verder om te vernemen hoe je als bedrijf kan steunen.

DOE EEN GIFT!

Vanaf een bedrag van 40 euro kan je de bouwplannen van de chiro op een fiscaalvriendelijke manier financieel ondersteunen .

“De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan ons bouwproject. De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).”

Steun het bouwproject ten voordele van chiro Sjaloom en chiro Sint Pol en stort op de projectrekening ten voordele van Steuncomité Chirojeugd Ertvelde vzw beheerd bij de Koning Boudewijnstichting,

  • rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting
  • met vermelding “623/3719/10035″ ( gestructureerde mededeling).
  • vanaf 40 euro ontvang je automatisch een fiscaal attest via de Koning Boudewijnstichting om bij je belastingsaangifte te voegen

Dank alvast voor je steun

Je kan via deze link meteen online storten via de website KB-stichting

Wil je meer info? Stuur een mail naar p.de.neve@skynet.be

Aanverwante info: steun de bouwplannen van Chiro Ertvelde via de lotenlening

Wil je als bedrijf steunen: klik hier (of download ons sponsorboekje)