De bouw van de lokalen is van start gegaan!

Eindelijk is het zover: we zijn op het terrein aan de Hoge Wal volop bezig met de uitvoering van ons groot en belangrijk project waar iedereen toch wel op zat te wachten.

De 3 garageboxen die werden gebruikt als berging voor chiromateriaal zijn weggenomen op de laatste dag van mei. Dan zijn ook de 2 nieuwe regenputten van elk 15 000 liter geplaatst aan de oostkant van de gebouwen.

Daarna zijn we begonnen met het belangrijkste werk: de overkapping  van het middenplein tussen de bestaande lokalen van ruim 300m² en de bouw van een nieuwe polyvalente ruimte tegen de lokalen waar de garageboxen stonden. De bouw wordt financieel mogelijk gemaakt, o.m. dankzij subsidies van Toerisme Vlaanderen.

Wil je op meer weten over de bouwplannen, de financiering, wil je meehelpen als vrijwilliger ? klik dan hier of klik in het hoofdmenu (rechtsboven op deze homepage) op “bouwplannen” om het volledige overzicht (o.m. ook over ons biertje)  te raadplegen.

Wil je op de hoogte blijven en onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur je mail adres door (met mededeling Nieuwsbrief SJAPO) naar p.de.neve@skynet.be

Geef een reactie