VZW Steuncomité Chirojeugd Ertvelde engageert zich de komende jaren om een groot bouwproject te verwezenlijken. Het spreekt voor zich dat er in een dergelijk bouwproject een grote nood zal zijn aan allerhande bouwmateriaal gaande van chape, hout, elektriciteitsbedrading, schrijnwerk, meubilair, bakstenen, beton, sanitair, leidingen,… Elke vorm van materiële ondersteuning waarbij u als firma materiaal kan leveren voor het bouwproject is meer dan welkom. Materiaal kan gratis aangeboden worden, aan gereduceerde prijzen (kortingen) of op basis van andere overeen te komen condities.
Indien u in de mogelijkheid bent om het bouwproject materieel te steunen, dan kan dit door contact op te nemen via mail naar:
danny.claeyssens@telenet.be of luc.griet@scarlet.be

SPONSORING

Het financieel ondersteunen van ons project is voor u als bedrijf de ultieme vorm van sponsoring. Door dit mooie project te sponsoren, koppelt u de naam van uw bedrijf rechtstreeks aan het verwezenlijken van onze doelstellingen en geeft u blijk van een engagement naar de maatschappij, en meer in het bijzonder, naar de jeugd toe.

U heeft de keuze als sponsor om in te tekenen op één van onze 4 niveaus van sponsorpakketten (Bronze, Silver, Gold en Platinum). Afhankelijk van het gekozen pakket krijgt u als bedrijf dan meer of minder promotie voorwaarden. In de tabel kan u een overzicht van de sponsorpakketten vinden.

Klik hier om ons uitgebreid sponsorboekje te raadplegen / downloaden