De bouw van de lokalen gaat van start!

Eindelijk is het zover: we zijn op het terrein aan de Hoge Wal gestart met de uitvoering van ons groot en belangrijk project waar iedereen toch wel op zat te wachten.

De 3 garageboxen die werden gebruikt als berging voor chiromateriaal zijn weggenomen op de laatste dag van mei. Dan zijn ook de 2 nieuwe regenputten van elk 15 000 liter geplaatst aan de oostkant van de gebouwen.

Nu kunnen we beginnen met het belangrijkste werk: de overkapping  van het middenplein tussen de bestaande lokalen van ruim 300m² en de bouw van een nieuwe polyvalente ruimte tegen de lokalen waar de garageboxen stonden.

Wil je op meer weten over de bouwplannen, de financiering, wil je meehelpen als vrijwilliger ? klik dan hier of klik in het hoofdmenu (rechtsboven op deze homepage) op “bouwplannen” om het volledige overzicht (o.m. ook over ons biertje SJAPO) te raadplegen.

 

Geef een antwoord